Wednesday, March 03, 2010

Rahsia bertahan lebih lama - PYGOLD


PyGold™-Untuk Tahan Lama dan Ampuh
Ada pelbagai cara untuk mengekalkan stamina ketika bersama pasangan anda. Namun anda perlukan satu cara mudah yang muktamad tanpa perlu tunggu lama. Dalam pasaran sekarang terdapat pelbagai produk untuk lelaki namun tiada satu pun untuk produk untuk TAHAN LAMA yang AMPUH! Kebanyakan dalam bentuk pil dan alatan yang tidak anda perlukan. Anda hanya perlu satu produk tahan lama, yang selamat dan berkesan. Mahukah anda miliki kuasa bertahan yang HEBAT ini

ANDA PERLU ADA,WANITA MEMERLUKANNYA.
BUKAN APA ANDA MAHU...TAPI...APA YANG DIA MAHU....
STATISTIK MENUNJUKKAN DIA MAHU ANDA ADA STAMINA!!!


Dalam kajian yang dijalankan, 86% wanita mengatakan bahawa, stamina lelaki lebih diperlukan lebih daripada saiz!
Ini fakta yang benar, dan kenapakah 86% wanita lebih mengutamakan stamina berbanding saiz?

Secara purata, ia memerlukan wanita 15-30 minit sebelum mereka mencapai Orgams/Kemuncak inzal. Manakala kebiasaan kebanyakan lelaki hanya mampu bertahan tidak lebih dari 2 minit (ini tidak dapat memuaskan wanita secara total). Maka jika lebih lama anda mampu beraksi di dalamnya - anda ada banyak peluang untuk menekan suis wanita yang boleh menyebabkan mereka mahukan yang lebih dari anda!
(Wanita suka dan inginkan kemesraan yang lebih lama lagi)

2 MINIT TIDAK MENCUKUPI BRO!

Tidak banyak produk tahan lama untuk lelaki di pasaran sekarang. Malahan kebanyakan produk tahan lama berbentuk krim yang berminyak, ini tidak selesa dan melekit. Ada yang berbentuk semburan dan sebagainya. Ada yang menyebabkan kebas, malahan menjadi gangguan kepada kedua-dua pasangan. Maka ia merosakkan suasana dan mood pasangan anda.


JADI BAGAIMANA ANDA MEMUASKAN SI DIA?

Gunalah PY GOLD, produk berasaskan gel, berwarna perang, berperisa manggo dan manis. Sejenis gel sapuan kegunaan luaran. Anda hanya perlu ambil sedikit dan sapu pada zakar anda. Ia berasa sunggguh nyaman, dan anda akan dapati kuasa TAHAN LAMA anda meningkat serta-merta!

Industri barangan lelaki memang amat menantikan satu produk berinovasi seperti PY Gold. Sejak 2002 lagi, pengeluar mencuba pelbagai sentuhan, dan kini pada 2009 muncul PY Gold yang baru. Lebih bertenaga, berperisa dan menyamankan. 5 sebab kenapa ia hebat;
1. Produk stamina untuk tahan lama
2. Mewangi alat sulit
3. Memberikan perisa kepada alat sulit, sesuai untuk aksi oral
4. Gel yang mengandungi anti bakteria yang mampu menyahkan kuman dan kulat
5. Produk kegunaan luaran yang selamat diguna dan diluluskan Kementerian KesihatanYA,AKHIRNYA SUDAH ADA GEL BERPERISA MANGGA,IA SELAMAT DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN.Kami Jayakan Lagi Produk Lelaki Ini Sekali Lagi.... Tahniah kepada barisan Saintis kami...

Diperbaharui, dari pengilang bertaraf GMP, IMP dan melepasi taraf ISO. PY Gold adalah satu produk unik yang lain dari yang lain. Dijamin, ia memuaskan hati anda dan berkesan. Lain dari yang lain, tidak seperti produk yang pernah anda cuba sebelum ini.

Apa yang membezakan PY Gold dari produk tahan lama yang lain?
1. Produk lain kebanyakan berasas minyak
2. Produk lain menyebabkan panas
3. Produk lain membuatkan zakar kebas
4. Produk lain berbau bacin dan tidak sedap
5. Produk lain dipek dalam botol yang payah untuk digunakan

Anda perlukan PY Gold kerana?
1. Ia diluluskan Kementerian Kesihatan
2. Ia selamat dan berkesan
3. Ia berperisa dan berbau manggo
4. Ia terasa sejuk dan nyaman
5. Ia manis dan sesuai untuk aktiviti oral

APA ISTIMEWANYA? 1 DALAM 1000.

Lihat dari sudut ini, harganya berpatutan dengan kandungan yang amat bernilai tinggi. Berfungsi lebih dari untuk tahan lama, ia membasmi kuman dan kulat, ia berperisa manggo sesuai untuk oral, berbau harum dan amat efektif. Tahan lebih lama bukan satu cabaran lagi - Jika anda inginkan aksi yang lebih lama dan penuh keseronokan, kami jamin... Anda pasti sukakan PY Gold. Kami juga seperti anda, kami telah mencuba dan mengujinya sendiri. Kini tiba giliran anda pula.

Jadi apa anda tunggu lagi?

Jika anda pernah cuba produk tahan lama. Anda mungkin ingin mencuba produk yang lain pula atau sesuatu yang baru, sama seperti kami, tetapi lihat fakta ini dulu:

FAKTA; Dikeluarkan oleh kilang bertaraf GMP & IMP. Menggunakan sistem nano yang dapat memberikan kesan sempurna. Sebaik sahaja anda menyapukan PY Gold anda akan terus rasai ia berkesan. Wanita akan dapati PY Gold tidak sama seperti produk yang pernah anda gunakan sebelum ini. Mereka pasti sukakannya.

FAKTA; Bayangkan aroma manggo dan perisa manggo menyaluti zakar anda. Wanita akan lakukan oral dengan lebih seronok dari lebih hebat dari biasa. Ini akan menyerokkan dan meningkatkan keintiman anda berdua tanpa gangguan bau yang tidak menyenangkan. Anda akan berpuashati dengan rasa dan bau PY Gold. Ini jaminan kami!

FAKTA; Anda tidak akan jumpa produk seperti ini di mana-mana pun. Ia unik dan tersendiri!


Tahukah anda, kami pelopor produk tahan lama yang seumpamanya di Malaysia. Kebanyakan pesaing kami cuba mengikut jejak langkah kami dan cuba meniru bahan-bahan yang kami gunakan, namun mereka hampa. Mereka hanya mampu mengeluarkan produk yang tidak mampu memuaskan citara pengguna seperti anda.

"Kerana PY Gold ini hebat, kami mencabar anda mencubanya sendiri. Sebagai galakan untuk anda cuba PY Gold, kami menjamin anda dengan jaminan pengembalian wang. Anda dijamin 100%. Jika anda tidak suka baunya, bungkusannya, rasanya, kesannya atau apa jua sebabnya... Kami akan memulangkan wang anda!


ATURCARA PENGGUNAAN

Cara menggunakan PY Gold sungguh mudah! Setelah selesai membersihkan alat sulit anda, lap hingga kering. Buka penutup PY Gold dan tekan penutupnya. Ambil PY Gold yang keluar dari botol tersebut dan sapukan pada zakar anda sehingga rata, utamakan sapuan pada kepala zakar dan pelipat sunat. Biarkan PY Gold meresap dan kering dalam 30 minit. Kini anda boleh bersama pasangan anda menikmati hubungan intim dengan rasa seronok.


Soalan yang mungkin ditanya:

1. Bolehkah ianya dibasuh?
Ya. Boleh, bilas dengan air hanya selepas 30 minit. Kesannya tetap kekal, walaupun dibasuh.
2. Adakah ia menyebabkan kebas?
Tidak. Ia tidak mengebaskan. Anda akan terasa sejuk setelah disapu.
3. Bolehkah pasangan saya melakukan oral, walaupun saya tidak basuh?
Ya, Boleh. Py Gold memang sesuai untuk aktiviti oral.

4. Adakah ia selamat?
Ia selamat dan berkesan telah diuji secara makmal dan diluluskan Kementerian Kesihatan.
5. Adakah ia rasa selesa setelah disapu?
Anda akan rasa amat selesa sekali. Tidak melekit, tidak berbau, tidak berminyak, tidak panas dan tidak mengebaskan.

BAHAN BAHAN

Aloe Vera Gel, Perisa Mangga Organik, Aroma Mangga Organik, Tiada Bahan Pewarna, Tiada Pewangi Tambahan, Air Suling,
(Bahan-bahan lain akan dimaklumkan kemudian)


Harga Jualan = RM75.00
Harga Internet = RM69.00
Penghantaran PERCUMA!
Anda Jimat RM15 & Poslaju
TETAPI
KINI HANYA RM69.90 SAHAJA

Tempah PyGold™ Online

CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

hubungi sales@myidaman.com

No comments: